Partnervállalati találkozó


2024. március 21-én került megrendezésre a VEX első Partnervállalati Találkozójára, amely a várakozásokhoz híven nagy sikert aratott. A rendezvényt Pachner Róbert vezérigazgató nyitotta meg, és beszédet mondott Szalay-Bobrovniczky Kristóf hazánk honvédelmi minisztere. Miniszter úr beszédében kiemelte, hogy nem elégséges versenyképes magyar hadiipari termékeket gyártani, de ezeket más országoknak is tudni kell értékesíteni. Ebben a feladatban a Magyar Védelmi Exportügynökség fontos szerepet vállal, hiszen elsődleges célja a magyar védelmi ipari cégek exportképességének fejlesztése és erősítése. A találkozón részt vettek partnervállalataink, minisztériumi és államigazgatási döntéshozók és iparági szakértők. A délutáni workshopon a fő téma a sorozatgyártás volt, amelyről ipari és egyetemi szakemberek tartottak előadásokat. VEX célja a találkozókat a jövőben rendszeres eseménnyé tenni, ahol partnereink hatékonyan tudják megbeszélni közös ügyeiket. Bízunk benne, hogy az ilyen és ehhez hasonló rendezvények segítik a kapcsolatok elmélyítését.
Köszönjük meghívott vendégeinknek és partnereinknek, hogy eljöttek, és részvételükkel eredményessé tették Partnervállalati Találkozónkat!
Találkozunk legközelebb 2024. április 3-5 között Szingapúrban a Milipol Asia-Pacific kiállításon a VEX nemzeti standján!