Védelmi Export Ügynökség
Export fejlesztés
Nemzetközi kapcsolatok építése

Külpiaci megjelenés

VÉDELMI IPARI KIÁLLÍTÁSOKON, ESEMÉNYEKEN VALÓ RÉSZVÉTEL BIZTOSÍTÁSA


Az Ügynökség a magyar védelmi ipari termékek és szolgáltatások hazai és nemzetközi piacra jutásának előmozdítását célzó, valamint a védelmi ipar fejlesztésében közreműködő gazdasági társaság.
 
A magyar Védelmi Ipari Startégiával összhangban célunk a versenyképes hazai termékek és szolgáltatások külpiaci megjelenésének támogatása nemzetközi védelmi ipari kiállításokon.
 
Fontosnak tartjuk, hogy az egységes arculatú nemzeti standokon, a magyar szimbólumok és jelképek mentén mutassuk be hagyományainkat és az újjászülető magyar védelmi ipar versenyképes termékeit és szolgáltatásait.
 
Partnereinknek a nemzeti standokon a lehetősége nyílik tárgyalásokat folytatni külföldi üzleti partnerekkel, valamint helyszíni támogatást nyújtunk a kiállítói cégek számára.

VÉDELMI IPARI TERMÉKEK TESZTELÉSE, ÁRUBEMUTATÓK SZERVEZÉSE


A védelmi ipari termékek tesztelése és kipróbálása sok esetben komoly kihívást jelent mind az eladók, mind a vásárlók számára. A helyszín biztosítása, a haditechnikai eszközök kivitelével és behozatalával kapcsolatos engedélyezés és számos más szabály nehezíti ezt. Az Ügynökség támogatni kívánja ezt a folyamatot a diplomáciai kapcsolatok révén, a hazai és külföldi állami engedélyezési folyamatok felgyorsításával és egyéb közreműködéssel.