Védelmi Export Ügynökség
Export fejlesztés
Nemzetközi kapcsolatok építése

Külpiaci partnerkeresés

KÜLPIACI PARTNERKERESÉS


A Magyar Védelmi Exportügynökség Zrt. a saját hálózatával, valamint a védelmi és külgazdasági attasék szakmai kapcsolatrendszerével segíti a velünk együttműködési megállapodást kötő, exportképes magyar védelmi ipari vállalkozások külpiaci terjeszkedését.
 
Üzletfejlesztési szakembereink, valamint a berlini székhelyű irodánk által kiépített hálózatunk munkatársai felkutatják a hazai termék- és szolgáltatáskínálat iránt érdeklődő, a magyar partnereink igényeinek is megfelelő potenciális ügyfeleket. Mindezen túl, egyéb eszközrendszereinken keresztül is promotáljuk a szerződött vállalkozások exportképes termékeit és szolgáltatásait.
 
A külföldről beérkező igények mentén hazai gyártókat kötünk össze nemzetközi vállalatokkal, és megteremtjük az üzletkötési lehetőségeket.
 
Ezen tevékenységeinkhez naprakész adatbázist működtetünk a hazai exportképes és külpiaci kapcsolatra érett vállalatok tekintetében. Célunk minél szorosabb munkakapcsolatot kialakítani a magyar partnereinkkel annak érdekében, hogy a legígéretesebb lehetőségeket tudjunk azonosítani számukra.